Partyband

När middagen är slut och det är dags för fest erbjuder partybandet TÄCKBANDET de bästa partylåtarna både från då & nu.

Vi blandar de bästa låtarna från förr med de senaste hitsen, allt från "Proud Mary" och "Suspicious minds" till "Moves like Jagger" och "Wake me up". 

Vi har alltid med oss egen utrustning med PA, högtalare och eget ljus. 

Läs mer om Täckbandet på deras HEMSIDA.

David och Herman har spelat ihop som trubadurer i många år, men för några år sedan bestämde de sig för att utöka till fullband med hjälp av lokala förmågor med stor erfarenhet från coversvängen.

 

/dsc_0039-1.jpg

Herman - Sång och gitarr.

Herman jobbar til lvardags som musiklärare, men har även erfarenhet som sångare i symfonirockbandet A.C.T som bla. har gjort europaturnéer och spelat på Sweden Rock. Man har även kunnat se honom som artist i schlagershowen Bra Vibrationer. I Täckbandet sjunger han och spelar gitarr. När David är på bra humör benämner han Herman som en vandrande tersstämma, när han är på dåligt humör säger han att Herman bara är med i bandet eftersom han har den dyraste ljudanläggningen.

 

/dsc_0051.jpg

David - Sång och piano

David arbetar som sångpedagog och körledare, men frilansar även som sångsolist och har sjungit på mängder av vigslar, dop och begravningar. Vid bokning av spelningar och övrig planering får han användning för sitt maniska kontrollbehov. Se för allt i världen till att han får mat innan spelningen, annars...

Mattias - bas och kör

Denna eminenta basist har även andra ovärdeliga förmågor. Han är ljudtekniker, studiotekniker och kajakuthyrare, sysslor som alla gör honom oersättlig i Täckbandet. Mattias brukar även cykla till alla våra spelningar. Vågar du utmana honom med er bokning?

/dsc_0048.jpg

Uffe - gitarr och kör

Det är alltid bra att ha med sig en instrumenttekniker när man är ute och spelar. Med 15 år i instrumenthandlarbranschen är Uffe en expert utan dess like. Enbart detta hade räckt för att förära honom en plats i Täckbandet, men Uffe är samtidigt en fantastisk gitarrist som har gjort allt från rikstäckande dansbandsturnéer, schlagershowen Bra Vibrationer samt ilsken rock.

/dsc_0045.jpg

Ragge - trummor (ska ingen ge honom en mikrofon snart?)

Ragge är vår stabila och taktfasta trummis, navet som hela täckbandet snurrar runt (musikaliskt i alla fall).
I många år har han bankat skinn ihop med Mattias i diverse konstellationer.
Han påstår att han jobbar som "driftschef", men vi vet att det alltid är bra att ha med sig en vaktmästare när man är på turné.

 

 

 Tack!!! Vi hade en kanondag!! Tusen tack för kanonunderhållning!!!

Sofi & Tobbe

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)